Vernieuwde maatregelen Coronavirus

Familiemanege de Treekhoeve en Anna’s Keukentje

Vernieuwde maatregelen Coronavirus

Uiteraard neemt Familiemanege de Treekhoeve en Anna’s Keukentje ook haar verantwoordelijkheid in de strijd tegen het Coronavirus. Daarom hebben wij onze maatregelen aangescherpt volgens de nieuwste richtlijnen van het RIVM en in samenspraak met onze sportbonden KNHS en FNRS. Graag jullie aandacht voor het volgende:

Foyer
Onze foyer en Anna’s Keukentje zijn gesloten t/m 6 april. Medewerkers zullen hier in kleine groepen met voldoende afstand van elkaar eten en drinken tijdens werkuren. Voor bezoekers is deze ruimte niet toegankelijk.

(Groeps)lessen
Vanaf morgen 16 maart vervallen alle groepslessen, buitenritten en privélessen voor manegeklanten t/m 6 april.

Pension –en leaseklanten
De pension en leaseklanten zijn welkom om hun paard te rijden. Wel vragen wij om zoveel mogelijk zelf op te zadelen en zo min mogelijk hulp van derden daarbij te gebruiken. Rijden in het bos is vooralsnog gewoon toegestaan.

Bezoekers
Om het aantal bezoekers zo gering mogelijk te maken vragen wij iedereen maximaal 1 bezoeker per ruiter mee te nemen. We streven ernaar zo min mogelijk bezoekers tegelijkertijd te hebben, weeg dus af of het echt nodig is om op stal te komen, als je niet gaat rijden. Stem met je stalgenoten af wie of wat kan verzorgen. Andere bezoekers verwelkomen wij heel graag later weer!

Dierenartsen, hoefsmeden en leveranciers
Dierenartsen, hoefsmeden en leveranciers blijven welkom.

De paarden en pony’s
De manegepaarden en -pony’s moeten wel in beweging blijven en verzorgd worden. Samen met het personeel zorgen wij ervoor dat zij de verzorging krijgen die ze nodig hebben.

Scholen gesloten
Omdat vanaf maandag 16 maart alle scholen ook gesloten zijn de komende 3 weken willen wij u vragen om als uw kind niet op de manege hoeft te zijn, om een eigen paard of leasepaard te rijden, thuis te blijven. Het advies is om na het rijden zo snel mogelijk weer naar huis te gaan. Wanneer wij hulp nodig hebben bij de verzorging van onze paarden en pony’s zullen wij zelf daarvoor hulp benaderen.

Hygiënemaatregelen:

Paarden en pony’s kunnen het virus niet doorgeven.

– Val je onder de risicogroepen voor het Coronavirus? Dan verzoeken we je uit voorzorg thuis te blijven.

Ben je verkouden (neusverkouden), hoesten of koortsig dan vragen we je thuis te blijven. Natuurlijk geldt dit ook voor ons personeel.

– Je kunt handschoenen dragen tijdens het rijden en je verblijf op de manege om handcontact nog geringer te houden.

– Hoest en nies in de binnenkant van je elleboog.

– Gebruik papieren zakdoeken

– Was regelmatig je handen met zeep of desinfecterende gel. Beide zijn op meerdere plekken bij de wasbakken te vinden.

Wij adviseren zoveel mogelijk de adviezen van het RIVM op te volgen.

Alvast hartelijk dank voor jullie begrip!
Team Familiemanege De Treekhoeve & Anna’s Keukentje