Corona update 7-12-2020

Beste allemaal,

Gelukkig kunnen we tijdens deze coronaperiode toch blijven genieten van onze favoriete sport.  Alle groeps- en privélessen kunnen gelukkig doorgang vinden. Op stal en tijdens de lessen houden we rekening met elkaar, we geven elkaar de ruimte (1,5 m) en zorgen we dat we regelmatig onze handen wassen en in de openbare binnenruimtes is het dragen van een mondkapje verplicht.

Iedereen vanaf 13 jaar moet per 1 december in de stalgangen, toiletruimtes en foyer een mondkapje dragen. Daarnaast vragen we iedereen zo snel mogelijk na de les weer naar huis te gaan. Ouders en ander publiek zijn helaas op dit moment niet welkom tijdens de lessen. Ouders of begeleiders kunnen de kinderen in het kader van de veiligheid begeleiden bij het poetsen en (af)zadelen in de stallen, in de (binnen)rijbaan neemt de instructie het over.
Dit betekent dat de lessen voor de allerkleinsten, de miniles op zaterdag voor de kinderen van 4 t/m 6,   nu geen doorgang kan vinden. Wanneer de regels versoepeld kunnen worden en deze weer doorgang kan vinden dan geven we dit aan.

Wanneer u nieuwe afspraken wilt plannen of wilt betalen vragen wij u ook een mondkapje te dragen en uitsluitend per PIN te betalen.

Landelijke wedstrijden mogen we helaas niet organiseren.. Onderlinge oefenmomenten, in de vorm van onderlinge wedstrijden, mogen gelukkig wel. Zo kunnen ruiters toch checken waar zij staan in hun training. Deelnemers van buitenaf met eigen paarden zijn hierbij helaas nog niet welkom.

Bosritten op zondag zijn mogelijk in overleg.  U kunt hierover bellen met tel. : 06 53 34 22 91.

Voor vragen over lessen of andere mogelijkheden kunt u altijd een mailtje sturen manegetreekhoeve@gmail.com of even bellen met de manege tel. 033 462 20 20.

Vast bedankt voor al jullie begrip, we hopen jullie snel meer te kunnen verwelkomen in een gezellige setting!