Teamwedstrijd 17 januari

Op zondag 17 januari organiseren wij een nieuwe te gekke teamwedstrijd.
Maak jij samen met je (les) maatjes een groepje om samen mee te doen? En ga jij de strijd aan met vele andere teams? Eerder reden we al een duo-wedstrijd maar hoe leuk is het als je met een nog groter en gezelliger team samen kunt rijden?

Iedereen rijdt op zijn eigen niveau, dus je kunt je team zo maken dat je met verschillende leeftijden en niveaus rijdt, net wat je zelf leuk vindt!
In het team doen er in ieder geval twee ruiters mee aan de dressuur en minimaal één aan het springen. Lees de spelregels even goed door voor je inschrijft.

Inschrijven kan via de inschrijflijst op het bord bij de binnenbak (graag zelf op de lijst invullen). Geef bij het inschrijven goed aan welk teamlid dressuur rijdt en welke springt. Graag voor en achternaam invullen en meerdere keuzes voor pony’s.

Kosten: € 12,50 per deelnemer. (Graag afrekenen via pin op de dag zelf.)

De spelregels:

(LEES DEZE GOED VOORDAT JE INSCHRIJFT)

  • Ieder team bestaat uit minimaal 3 deelnemers, waarvan 2 dressuur rijden en één springt.
  • Ieder team bestaat uit maximaal 4 deelnemers, het 4e teamlid mag zelf kiezen voor dressuur of springen. De 4e ruiter kan zo helpen de punten zo hoog mogelijk te scoren en een minder resultaat weg te strepen
  • Een 4e teamlid kan als wegstreepresultaat gelden.
  • Bij de dressuur gelden de twee hoogste aantal gereden scores. Bij het springen het laagste aantal (straf)punten.

De totale score wordt opgemaakt uit de totale dressuurscore van 2 ruiters en de (straf)punten van het springen worden daar afgehaald