Second Life – Plan

Er zijn diverse redenen om minder te kunnen rijden of zelfs over te gaan tot verkoop van uw eigen paard; het paard kan niet op het door u gewenste niveau presteren vanwege een blessure, u heeft privé omstandigheden waardoor u niet meer voldoende voor uw paard kunt zorgen. U worstelt met de gedachte: “Wat nu? Ik wil mijn paard niet zomaar in de handel doen?” Wij hebben dan voor u een oplossing: “Second Life-plan”.

Wij bekijken samen met u de mogelijkheden. Wilt u uw paard in uw bezit houden en samen met ons op zoek gaan naar de juiste bijrijder(s)/berijder(s) of misschien toch naar een nieuwe eigenaar? U krijgt bij ons de tijd om naar een geschikte oplossing te zoeken, terwijl wij u ontlasten en ontzorgen en uw paard een goed thuis bieden.
Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor uw paard met ons “Second Life-plan”? Neemt u dan geheel vrijblijvend contact op. U bent van harte welkom om langs te komen op maandagavond en vrijdagavond tussen 19.00 en 21.00 uur. Vraagt u naar Anneke Kruis, zij staat u graag te woord.

U kunt ook een afspraak maken, neemt u dan contact op via
T 033 – 46 22 020 / 06 23 66 75 28.
Of stuur een mail  : manegetreekhoeve@gmail.com.

* Op de foto zit u All Star, zijn eigenaar vond een second life voor hem op onze manege.