De manege

Onze manege ligt midden in het prachtige natuurgebied Den Treek-Henschoten. Hier kun je heerlijke bosritten maken in het rijk gevarieerde natuurgebied. Er zijn mooie brede paden, spannende kronkelpaadjes en prachtige heidevelden.

Het hele jaar organiseren wij buitenritten voor volwassenen en kinderen, privé of in een groep, met eigen paard of manegepaard voor zowel de gevorderde als de beginnende ruiters.

Wij zijn gespecialiseerd in themaritten zoals o.a. picknickritten met een goed verzorgde lunch of koffie met lekkere appeltaart. Ook organiseren wij regelmatig pannenkoekenritten of een buitenrit met aansluitend een hamburgerdiner of een heerlijke lunch. Heeft u zelf een leuk thema bedacht, dan kunnen we dat uiteraard ook bespreken. Meer informatie over onze buitenritten vindt u terug onder Buitenritten.

Tijdens de zomermaanden is het ook mogelijk om te overnachten. Kijk voor de mogelijkheden onder Ponykampen.

Onze manege beschikt over:
2 binnenbakken 60 x 20 m en 40 x 20 m
2 buitenbakken 60 x 20 m en 40 x 20 m
Crossterrein met natuurlijke hindernissen en waterbak
Een groot aantal paddocks, trainingsmolen en pensionstallen.

Onze lessen
Voor pension- en manegepaarden, voor beginners en gevorderden en ook voor de kleintjes, is er altijd wel een passende lesgroep, waarin door ervaren instructeurs wordt lesgegeven. Natuurlijk letten wij goed op een veilige lesomgeving en worden paarden en pony’s zorgvuldig ingedeeld.
Ook is er altijd ruimte in de agenda voor privélessen, zowel op manege- als op privépaarden. Kijkt u voor meer informatie over onze lessen onder Leren paardrijden.

Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op of kom gezellig langs.

U kunt ons bereiken via:
T 06 -53 34 22 91 / 033-46 22 020.
E manegetreekhoeve@gmail.com.