Leaseprogramma

Wij bieden ook de mogelijkheid om bij ons een paard te leasen! Zou jij graag een “eigen paard” willen hebben? Maak dan gebruik van ons Treekhoeve Lease-plan. Een super leuke manier om te ervaren hoe het is om een eigen paard te hebben!

We maken een plan op maat naar jouw wensen en ambities. Wij hebben leuke dressuur-, allround- en familiepaarden. Je kunt een paard bij ons leasen vanaf  € 137,50 per maand (gebaseerd op 2 dagen per week).

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Anneke Kruis. E  kruisanneke@hotmail.com

Hieronder een aantal paarden die wij momenteel beschikbaar hebben.

Naam : Setka
Ras : Pools warmbloed Afstamming : Meteor x Balet Geboortedatum : 18-05-2010

Setka is een mooie platenbonte verschijning. Ze is een merrie van 9 jaar oud , met een stokmaat van 1.67 m. Het is een super leuk allround paard, met een goed karakter en is fijn in de omgang. Je kunt met Setka alle kanten op..dressuur, springen, crossen, bos, horseball, TREC… Setka is overal voor in!


Naam : Gramy
Ras : KWPN
Afstamming : Cavelier x Elcaro
Geboortedatum : 27-03-2011

Gramy is een superleuke schimmel merrie van 8 jaar oud. Ze heeft een stokmaat van 1.64 m. Gramy is een allround paard. Ze kan dressuurmatig heel fijn lopen, maar kan ook ontzettend goed springen. Daarnaast vindt ze het ook lekker om een bosrit te maken. Ze heeft een goed karakter en is fijn in de omgang.


Naam : Fleurie
Ras : KWPN
Afstamming : Briljant x Wilawander
Geboortedatum : 19-05-2010

Fleurie is een vrolijke bruine merrie van 9 jaar oud. Ze heeft een stokmaat van 1.62 m. Het is een gevoelig paard maar ontzettend lief, ook in de omgang. Fleurie zou geschikt zijn voor iemand die vooral dressuurambities heeft.


Naam : Mask
Ras : Irisch Piebald & Skewbald
Afstamming :  Grey Error x The Artist
Geboortedatum : 2006

Mask is een stoere schimmel ruin van 13 jaar oud. Hij heeft een stokmaat van 1.66 m. Hij is een heel allround paard. Hij kan netjes dressuur lopen, maar maakt ook een prima sprong en is heel braaf in het bos. Mask is een paard met een topkarakter en is geschikt voor vele ruiters.