Horse Escape *NIEUW *NIEUW *NIEUW *

 

Op 10 juni (2e Pinksterdag)

In deze superleuke uitdagende buitenrit vorm je niet alleen een team met jouw teamgenoten maar ook samen met je paard of pony en staat plezier voorop! Ben jij goed in puzzelen? Houd je van een uitdaging? Ben jij behendig en kun je goed samenwerken? De rit duurt zo’n 1,5 uur waarbij je onderweg verschillende opdrachten moet uitvoeren om de weg naar de volgende opdracht en uiteindelijk de finish te vinden. Het team dat de opdrachten die je onderweg tegenkomt het snelst heeft uitgevoerd, wint! De teams starten tussen 9.00 en 16.00 uur.

Je kunt meedoen in een team van 2 tot 6 spelers! Zorg dat je als team goed herkenbaar bent, gebruik je creativiteit! Heb je voldoende ervaring en ben je oud genoeg dan kun je zelfstandig met een eigen team op pad! Heb je nog niet genoeg ervaring of of ben je nog niet oud genoeg om zelfstandig te gaan, dan kun je onder begeleiding ook met de rit meedoen (vanaf 4 deelnemers).

Kosten voor deze rit:
Manegepaard: € 37,50
Manegepony: € 32,50
Eigen paard: € 37,50 ( incl. bospenning)
Eigen paard in bezit van penning: € 27,50

Inschrijven kan via manegetreekhoeve@gmail.com o.v.v. Horse Escape, of op de inschrijflijst op het bord bij de binnenbak!
Inschrijven kan tot 1 juni. Daarna verschijnt  zo snel mogelijk een startlijst.