Countryrit

Een bijzondere countryrit door het bos met natuurlijke hindernissen: drafboompjes en desgewenst een sprongetje (waar je ook omheen mag rijden). Ook de hindernissen van de TREC-cursus kom je tegen: een bruggetje, hekje openen, laaghangende takken, de Ierse wal en de waterbak. De “hindernissen” kunnen in stap, draf en galop worden genomen, dit maakt de rit heel toegankelijk. We rijden over spannende paden, over heuvels en smalle doorgangen. Onderweg stoppen we voor een lekker drankje. Bij thuiskomst staat er een heerlijk countrymaaltijd klaar uit Anna’s Keukentje.

Countryrit jeugd
 9.30 uur    Zadelen
10.00 – 11.30 uur Countryrit
12.00 uur   Lunch, hamburgermenu uit Anna’s Keukentje

Kosten:
Manegepony: 50 euro
Manegepaard : 55 euro

Inschrijven kan bij één van onze instructrices of stuur een mail naar manegetreekhoeve@gmail.com.

Je moet zelfstandig kunnen stappen/draven en galopperen in het bos en enige ervaring met het maken van een sprongetje hebben.

Kijk op onze evenementenkalender voor de data van deze rit.

Countryrit volwassenen
Wij organiseren deze rit ook voor volwassenen. Voor prijzen en aanvangstijden kun je contact opnemen via manegetreekhoeve@gmail.com.

Kijk op onze evenementenkalender voor de data van deze rit.

De buitenrit annuleren kan kosteloos tot maximaal 24 uur voor aanvang van de buitenrit. Bij het annuleren van een buitenrit binnen 24 uur bent u de volledige kosten verschuldigd.