Collega gezocht!!

Wij zijn op zoek naar een parttime (gediplomeerde) instructeur (m/v) voor 15-20 uur per week.

Word jij onze enthousiaste collega, die het leuk vindt om zowel aan kinderen als volwassenen les te geven?  Je draait je hand niet om voor een groepsles met 8 pony’s en of paarden; je houdt overzicht en voelt feilloos aan wat jouw groep nodig heeft om instructies ‘op maat’ te krijgen. Iedereen op zijn of haar eigen niveau laten genieten van een paard of pony is jouw doel! Je bedenkt zelfstandig wat daarvoor nodig is, afwisselende lessen met eventueel balkjes, pionnen of een ander leuk spel. Je bent daarin creatief!  Is er behoefte aan (privéles) instructies om die L-proef zelfverzekerd door te komen, dan weet jij ook hoe je dat aanpakt! Het organiseren van een kinderfeestje op maat of je inzetten tijdens een ponykamp maakt jouw werkdag pas echt compleet! Kortom afwisseling genoeg!

Ook bijkomende werkzaamheden, zoals onder andere het losgooien van pony’s/paarden of een rondje voeren, zijn voor jou vanzelfsprekend.

Werktijden zijn in overleg maar in ieder geval deels in de avonden en in de weekenden.

Voor meer informatie, of het maken van een afspraak voor een kennismaking, kun je contact opnemen met Anneke Kruis; telefoon: 06 23 66 75 28 of via mail: kruisanneke@hotmail.com.