Buitenritten

Onze manege ligt midden in het prachtige natuurgebied Den Treek-Henschoten. Hier kun je heerlijke bosritten maken in het rijk gevarieerde natuurgebied. Er zijn mooie brede paden, spannende kronkelpaadjes en prachtige heidevelden.

Het hele jaar organiseren wij buitenritten voor volwassenen en kinderen, privé of in een groep, met eigen paard of manegepaard voor zowel de gevorderde als de beginnende ruiters.

Wilt u ook graag mee naar buiten op onze brave paarden of met uw eigen paard? Neemt u dan contact op via onderstaand telefoonnummer of stuur een mail naar onderstaand mailadres. Wij maken graag een afspraak met u om samen met u op een door u gewenst tijdstip lekker te gaan rijden. 

Wij zijn gespecialiseerd in themaritten zoals o.a. picknickritten met een goed verzorgde lunch of koffie met lekkere appeltaart. Ook organiseren wij regelmatig pannenkoekenritten of een buitenrit met aansluitend een hamburgerdiner of een heerlijke lunch. Heeft u zelf een leuk thema bedacht, dan kunnen we dat uiteraard ook bespreken.

Wij organiseren elke zondagochtend van 10.00 – 12.00 uur een buitenrit. De data van onze overige buitenritten kunt u terugvinden op de evenementenkalender.

Wilt u ook onze nieuwsbrief ontvangen? Klik op deze link: 
Ja, ik wil de nieuwsbrief ontvangen 

Voor onze prijzen en meer informatie kunt u contact met ons opnemen of kom gezellig langs.

U kunt ons bereiken via:
T 06 -53 34 22 91 / 033-46 22 020.
E manegetreekhoeve@gmail.com.

In verband met de coronamaatregelen zijn buitenritten  momenteel  alleen mogelijk voor maximaal  2 personen tegelijk.