€ 1000 bij elkaar gezongen tijdens feestelijke opening terras

Wat was het gezellig zaterdagavond 28 september tijdens de feestelijke opening van ons nieuwe terras. Dankzij de mooie prijzen die beschikbaar zijn gesteld door onze sponsoren en de grote opkomst, kunnen wij het mooie bedrag van € 1.000 bijdragen aan de realisatie van onze nieuwe quarantaine stallen.

Feest voor jong en oud
Om 19.00 begonnen onze jonge ruiters en ouders met dans- en karaoke-acts. Zij werden opgevolgd door de volwassen garde die er de hele avond vrolijk op los zongen en feestten. Onder het genot van een welkomstdrankje en lekkere hapjes uit Anna’s keukentje en de Floris Kroketten, werd toegewerkt naar het slotstuk van de avond: de loterij.

Dank aan alle sponsoren
Dankzij de gulle giften van onze sponsoren, gingen veel gasten met mooie prijzen naar huis. Extra dank daarvoor: Arthur & Willemijn stores, Fugers Ruitersport, Mignon Beauty, Eemland Diervoeders, Floris Kroketten, Jumbo van Wincoop, Vente Diervoeders, Boksschool Sedney, Yvonne Jimmink, Mariella Boutkan, Kees en Liane Koch, Michiel Oskam, Richard James Interiors, Jack&Jones, TMS Grondwerken, Nijssen Fourage, Stouten Fourage, Autorijschool Allicht, SAB Catering en Familiemanege De Treekhoeve!

Bouw quarantainestallen
De opbrengst wordt zoals aangegeven gebruikt als bijdrage voor de bouw van quarantainestallen. Door quarantainestallen te bouwen kunnen we onverhoopte risicosituaties nog eerder het hoofd bieden. Hiermee willen we in de toekomst escalaties van situaties zoals de recente Droes uitbraak voorkomen. We houden jullie via onze website en Facebook op de hoogte hiervan.

Wordt vervolgd…
Deze feestelijke, gezellige avond smaakt naar meer. We gaan dit dus zeker  herhalen. Hou hiervoor onze evenementenkalender in de gaten.

Nogmaals dank aan iedereen die aan deze feestelijke avond heeft bijgedragen!

Groetjes,
Anneke & Herry en het gehele team van Familiemanege De Treekhoeve