Arrangementen – kinderfeestjes

Kinderfeestje Pipo
We ontvangen de jarige job en zijn/haar vriendjes in de foyer van de manege met limonade en verjaardagslekkers. Dan kunnen natuurlijk ook alle meegebrachte cadeautjes worden uitgepakt! Ook laten we onze ponyvriendjes lekker meesmullen en maken een echte ponytaart. Daarna gaan we met en op de pony’s een +/- een uur lang leuke spelletjes doen, zoals estafette, een stoelendans of zelfs zonder zadel rijden. Afhankelijk van het aantal kinderen delen we de pony’s.  Als we de pony’s weer naar stal hebben gebracht en zij verzorgd zijn staat er in de kantine limonade met frietjes en een lekkere snack klaar.

€ 17,50 p.p.  (incl. snack bij de frites)

Kinderfeestje Jack
We ontvangen de jarige job en zijn/haar vriendjes in de foyer van de manege met limonade en verjaardagslekkers, een mooie gelegenheid om de cadeautjes uit te pakken. Bij een verjaardagsfeest horen natuurlijk versierde pony’s, daarom gaan we in de stallen de pony’s helemaal mooi versieren.  Daarna gaan we met en op de pony’s een heus behendigheidsparcours rijden in de bak.  Als we de pony’s weer naar stal hebben gebracht en zij verzorgd zijn staat er in de kantine limonade met frietjes en een lekkere snack klaar.

€ 17,50 p.p. ( incl. snack bij de frites)

Kinderfeestje Witje
We ontvangen de jarige job en zijn/haar vriendjes in de foyer van de manege met limonade en verjaardagslekkers en laten de jarige eerst de cadeautjes uitpakken.  Daarna gaan we de stallen in en leren daar van alles over het verzorgen van de pony’s en mogen ze heerlijk borstelen. Daarna gaan we met de pony’s een lesje rijden in de bak. Je leert hoe je moet sturen, hoe je je pony kan laten draven en hoe je kunt lichtrijden in draf.  Als we de pony’s weer naar stal hebben gebracht en zij verzorgd zijn staat er in de kantine limonade met frietjes en een lekkere snack klaar.

€ 16,- p.p. ( incl. snack bij de frites)

Kinderfeestje Snoepie
We ontvangen de jarige job en zijn/haar vriendjes in de foyer van de manege met limonade en verjaardagslekkers en natuurlijk pakken we dan eerst de cadeautjes uit. We maken de verjaardagstafel klaar om hoefijzers te versieren. Je mag de hoefijzers helemaal versieren met glitters en na afloop mee naar huis nemen!  Daarna gaan we met de pony’s een “boswandeling” maken en bij ongeschikt weer in de binnenbak rijden, waarbij je leert om je pony te laten stappen, draven en hoe je kunt sturen.  Als we de pony’s weer naar stal hebben gebracht en zij verzorgd zijn staat er in de kantine limonade met frietjes en een lekkere snack klaar.

€ 19,50 p.p. ( incl. snack bij de frites)

Speciale dieetwensen kunt u bij het reserveren aan ons doorgeven, wij passen dan in overleg met u de genoemde snacks en lekkernijen aan. 

Voor het boeken van één van deze arrangementen of voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via tel.nr.  06 – 53 34 22 91 / 033-46 22 020 of per mail  via manegetreekhoeve@gmail.com.